Verkoopstyling

Afbeelding De Aanpak

Wist u dat potentiële kopers in de eerste 30 seconden bepalen of de woning wel of niet goed aanvoelt. Hier zijn meerdere redenen voor te noemen, maar een heel belangrijke is, dat mensen graag willen kunnen visualiseren hoe zij de woning zelf zouden willen bewonen.

De verkoopstylist en of Verkoopcoach van De Aanpak kijkt niet alleen met een objectieve blik naar uw woning, maar ziet bovendien in een oogopslag wat de focus punten en positieve aspecten van uw woning zijn. Door meubels en accessoires en eventueel kleuren aan te passen, weg te halen of toe te voegen, worden al die positieve aspecten naar voren gehaald.

Verkoopstyling is een vak wat steeds meer naamsbekendheid krijgt door o.a. het TV programma ‘TV Makelaar’ en ‘Uitstel van executie’.
U ziet verkoopstylisten te koop staande woningen een optimale presentatie geven, zodat er meer succes kan worden gehaald uit bezichtigingen van potentiële kopers en door makelaars georganiseerde ‘OPEN HUIS’ dagen. 

De Aanpak werkt in de regio Nijmegen en Arnhem en maakt geen dure adviesrapporten, maar gaat direct aan de slag met het verkoopklaar maken van de woning. Wij maken zoveel mogelijk slim gebruik van uw bestaande meubels en accessoires met als uiteindelijk doel uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren. Indien het nodig blijkt te zijn kleine klussen uit te voeren, zoals het schilderen van een muur en het plaatsen van extra accessoires voor een perfecte finishing touch maken wij daar vooraf afspraken over en bepaald u zelf de kosten.
Ten onrechte wordt wel eens gedacht dat Verkoopstyling duur is, maar voor €215,00 incl. BTW heeft u bij ons al een restyling en maken wij een fotopresentatie die wij voor u aan uw makelaar zullen aanleveren. Uw woning oogt hierna ruimer, lichter, aantrekkelijker en sfeervoller voor de juiste doelgroep. In de praktijk is gebleken dat het uitgeven van €500,00 aan Verkoopstyling meer effect heeft op de verkoop van een woning dan de vraagprijs te verlagen met € 5.000,00.

“Verkoopstyling verdient zich altijd terug”.

Fotopresentatie

De eerste indruk van uw woning is cruciaal en gaat meestal via Internet op verschillende ‘huizensites’.
Het is daarom belangrijk dat er een goede fotopresentatie van uw woning wordt gemaakt.
‘De Aanpak’ kan na de restyling van uw woning foto’s maken, die u aan uw makelaar kunt geven of zelf op Internet kunt plaatsen om zo uw kans van bezichtigingen te vergroten.

Integer

Hatertseweg 17 Slaapkamer 1 kopieOnze werkwijze is persoonlijk, integer en efficiënt. Wij vinden het belangrijk dat mensen zich op hun gemak blijven voelen in hun eigen woning nadat het verkoopklaar is gemaakt en zorgen er te allen tijde voor dat uw spullen met zorg worden behandeld.