Over de Aanpak

Liesbeth 1a"Wij bieden Verkoopstyling in de wijde omgeving van Nijmegen"


U bent van plan uw woning te verkopen of uw woning staat al langer te koop en u zou willen weten wat wij voor u kunnen betekenen als verkoopstyling bureau, lees dan verder of neem contact met ons op voor een intake gesprek. Wij zijn werkzaam in Nijmegen, maar ook voor woningen buiten Nijmegen, zoals bijvoorbeeld in Malden, Groesbeek, Wijchen, Elst, Arnhem of Wageningen kunt u ons bellen.

 

De woning wordt aantrekkelijk gemaakt voor een zo breed mogelijk publiek, zonder dat de bewoners het gevoel hebben in een 'showroom' te moeten verder leven. Omdat woningen in de huidige huizenmarkt langer te koop staan dan een paar jaar geleden en mensen steeds vaker eerst hun huidige woning willen verkopen voordat zij een andere woning kopen, is het voor De Aanpak belangrijk om daar rekening mee te houden tijdens het verkoopklaar maken van de woning. Wij hebben hanteerbare oplossingen bedacht om een goede balans te vinden voor de bewoners.De Aanpak is een gecertificeerd Verkoopstyling bureau wat zich heeft gespecialiseerd in het restylen en snel verkoopklaar maken van te koop staande woningen. Wij hebben het doel om de woning optimaal te presenteren, zodat het tegen een zo hoog mogelijke verkoopprijs verkocht zal worden.

'De Aanpak' is opgericht door Liesbeth van Benthem-Smit en is gevestigd in Ubbergen vlak bij Nijmegen. Zij heeft naast haar opleiding en diploma interieurvormgeving ook een professionele opleiding tot Verkoopstyliste gevolgd bij "Opleidingsinstituut House of Kiki" en is aangesloten bij het CNVV (Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten). 

"De Aanpak" is in 2009 opgezet door Liesbeth van Benthem-Smit, woont in Ubbergen en werkt vanuit huis door heel Nijmegen en wijde omgeving.
Liesbeth is in 1995 afgestudeerd aan de Kunstacademie de AKI in Enschede met als afstudeerrichting Interieurvormgeving. Na deze opleiding heeft zij voor verschillende interieurbedrijven gewerkt waaronder o.a. Radius Interieurvormgeving & projectbegeleiding en SieMatic Total Concept.
In 2002 las Liesbeth een recensie over het beroep Professional Organizing waarin zij zich direct herkende en niet lang daarna behaalde zij haar diploma bij de EPO (European Professional Organizer) en startte uiteindelijk haar eigen bedrijf.

Als aanvulling op haar voorgaande studies behaalde zij in februari 2009 haar diploma als Verkoopstyliste bij Opleidingscentrum 'House of KIKI' en is zij aangesloten bij het CNVV wat het grootste landelijke netwerk voor verkoopstylisten is. In oktober 2010 behaalde zij tevens haar certificaat als Verkoopcoach.

Met haar bedrijf De Aanpak heeft Liesbeth het idee dat alles is samengekomen en kan zij als Verkoopstyliste, Verkoopcoach en Woningfotografe in combinatie met haar ervaring als Professional Organizer, vooral doen waar ze goed in is.
Ieder mens is uniek, iedere woning is uniek en de manier van samenwerken met haar klanten zal dan ook uniek en persoonlijk zijn.
Liesbeth is zich bewust van het feit dat zij in persoonlijke situaties van andere mensen komt, maar weet daar op een respectvolle wijze mee om te gaan.