Diensten

Quick Scan

Tijdens een rondleiding door uw woning krijgt u stylingtips die ik samen met u direct ga uitvoeren om uw woning beter te presenteren en uw verkoopkansen te vergroten.
Prijs: €65,- per uur.


Verkoopstyling

Alle vertrekken in de woning zoals; woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer(s) worden samen met u verkoopklaar gemaakt. Er wordt rust en ruimte gecreëerd en het 'te veel' aan spullen worden opgeslagen of verplaatst. Een Hands-On aanpak, dus geen dure adviesrapporten, maar direct aan de slag met het verkoopklaar maken van de woning.
Prijs per dagdeel: €260,00
Voor de overige ruimtes geldt €65,- per uur.


Woningfotografie combinatie

De eerste indruk van uw woning zien potentiële kopers op Funda of andere woningaanbieders en het is daarom van groot belang dat uw woning opvalt door een optimale presentatie. Met mooie foto's trekt u mensen aan en vergroot u uw kans uw woning sneller te verkopen. Woningfotografie in combinatie met vooraf een Quick Scan advies of een Restyling is de meest effectieve manier om dit succes te halen.


Prijs Quick Scan + finishing touch + fotografie: €297,50
Prijs Restyling + fotografie: €410,00

Delistraat 04 Woonkamer kopie


Fotografie van de woning

Een optimale fotopresentatie van de verkoopklaar gemaakte woning. 

Prijs: €150,- 


Inrichting Modelwoningen

Leegstaande woningen worden voorzien van een complete moderne inrichting van meubels, accessoires, gordijnen en verlichting. Na een eerste bezoek aan de leegstaande woning geven wij advies over eventueel schilderwerk en het leggen van vloerbekleding. De uitvoering hiervan kunnen wij ook opnemen in onze offerte. Na de complete inrichting heeft u een prachtig sfeervolle woning voor een optimale presentatie op Internet en tijdens bezichtigingen in de woning, wat de kans op verkoop aanzienlijk vergroot.
Wij kunnen woningen inrichten voor verschillende budgetten met echte meubels of meubels van karton. Neem contact op voor de verschillende mogelijkheden.
Prijs: op aanvraag.


Verkoopcoach

De Aanpak kunt u ook inschakelen als u op zoek bent naar een 'verkoopcoach' die u een totale begeleiding biedt bij het verkopen van uw woning.
Wij zullen u adviseren over het "verkoop" klaarmaken van uw woning en verzorgen de styling, fotografie alsmede de aanbiedingstekst. 
Zo komt uw huis optimaal onder de aandacht van potentiële kopers.

Als zelfstandig Verkoopcoach werk ik in opdracht van verkopers die geen mogelijkheid hebben om zelf actief te zijn bij de verkoop. Ik bied mijn diensten aan naast moderne makelaarsformules zoals Makelaarsland.
Deze succesformule is erop gebaseerd dat een verkoper zelf foto's, tekst en rondleidingen verzorgt. Maar met de komst van "De Verkoopcoach" is er nu de mogelijkheid om ook die werkzaamheden uit te besteden.


3D-Computertekeningen

Wij maken 3D computerpresentaties van uw woning om de potentiële koper te kunnen laten zien welke mogelijkheden de woning biedt op gebied van uitbouw en interieur.
Prijs: op aanvraag
Ter indicatie; 2% van de bouw-/verbouwing- of inrichtingssom.

slider 4

 


Preshoppen

In overleg met de klant stellen wij een stylingbudget samen voor het aanschaffen van accessoires voor de perfecte finishing touch.
Prijs €,- budget + 1,5 uur shoppen á €95,- + uurtarief €65,- voor de Finishing Touch.


Werkgebied

Ons brede werkgebied is Nijmegen en wijde omgeving zoals in de richting Malden, Groesbeek en Gennep, of Wijchen, Uden en Oss, of Beuningen en Druten, of Wageningen en Ede, of Arnhem, Oosterbeek, Velp en Duiven.

Alle prijzen zijn incl. BTW.
Geen reiskosten binnen een straal van 20 km vanaf 6574 AD.

Daarbuiten geldt een tarief van €0,28 per km.